zenit - vinarija raj
Zenit

Vinarija Raj predstavlja RAJ ZENIT, belo vino napravljeno od Semijona, grožđa poreklom iz Francuske. Možemo se pohvaliti da smo jedni od malobrojnih vinara u Srbiji koji nude uživanje u ovoj vinskoj sorti. Vino je kristalno bistro, sortnog mirisa, prijatno i glatko.

Ronze
Ronze

Vinarija Raj predstavlja RAJ RONZE, vino sačinjeno od sorte Game (Gamay) i skladne kupaže odabranih crvenih sorti grožđa. Vino je kristalno bistro, roze boje, sortnog voćnog mirisa, glatke strukture, dobre postojanosti arome. Preporuka serviranja na temperaturi od 10°C do 12°C.

Premium Game

Sa brežuljkastih terena i blage padine iznad sela Rajac iz čuvenog Rogljevačko-Rajačkog vinogorja potiče Game. Premium Game je odležavao preko godinu dana u bariku i u hrastu od 500l i još duže u boci. Vino je izraženog karaktera, sortnog voćnog mirisa sa fino ukomponovanim tonovima hrasta. Preporučujemo jela sa pečurkama, crvenom paprikom, takođe divljač ili stejk. Za desert se najbolje kombinuje sa čokoladom i višnjom.

Sova
Sova

RAJ SOVA vam pruža prefinjeni ugođaj sorte Sauvignon Blanc. Vino je svetle slamasto-žute boje, kristalno bistro i diskretno sortnog mirisa ali vrlo složenog karaktera. U njemu se mogu spoznati voćni mirisi breskve i dunje, prožeti finim tonovima akacije. Ukus je pun, snažan i živahan, protkan blagim, vibrantnim kiselinama.

Crna-tamjanika
Crna Tamjanika

Crna Tamjanika je drevna sorta grožđa, retka u svetu a karakteristična za područje Istočne Srbije. Na ovim prostorima, gajena je još od sredine XIV veka. Vino je zatvoreno crvene boje, intenzivnog muskantnog mirisa, punog i uravnoteženog ukusa sa odličnom postojanošću arome.

Game
Game

Sa preko 260 sunčanih dana u godini, Game (Gamay) iz vinograda RAJ ovoj specifičnoj Sorti vraća stari ukus i duh vremena u kojem je negovana autentična i bogata kultura vina. Vino je tamne rubin boje, sortnog mirisa i voćnog karaktera. Ukus karakterišu punoća, alkoholna snaga i uravnotežene kiseline koje ističu voćnost, a uz umerenu oporost.

Plot
Plot

Vinarija RAJ sa ponosom predstavlja svoju kupažu u kojoj se susreću sorte Cabernet Sauvignon i Merlot. U susretu autentične kulture vina i moderne tehnologije, nastalo je vino zatvoreno crvene boje, složenog mirisa u kome se prepoznaju višnja i kupina prožeti diskretnim tonovima plemenite hrastovine.

Bela-tamjanika
Bela Tamjanika

Vino je slamkastozute boje, kristalno bistro, muskatnog sortnog mirisa, ukusa glatkog i prijatne punoće. Ovo vino, kao najplemenitije dar prirode i umeća posvećenih ljudi se ne pije - ono se upija!