Pravila o privatnosti

Mi u Vinariji Raj ozbiljno shvatamo vašu privatnost i posvećeni smo zaštiti vaših ličnih podataka. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i delimo vaše lične podatke kada posetite našu veb stranicu www.vinarija-raj.com.

Prikupljamo lične podatke od vas kada odlučite da nam ih pružite kada nas kontaktirate preko veb stranice. Lični podaci koje prikupljamo mogu uključivati vaše ime, adresu e-pošte, broj telefona i sve druge informacije koje odlučite da pružite.

Koristimo lične podatke koje prikupljamo od vas u različite svrhe, uključujući da odgovorimo na vaše upite, da vam pružimo informacije ili usluge koje tražite i da poboljšamo vaše iskustvo na veb lokaciji. Takođe možemo koristiti vaše lične podatke u marketinške svrhe, kao što je slanje promotivnih materijala ili ponuda.

Vaše lične podatke delimo sa trećim licima samo u ograničenim okolnostima, kao što su da bismo vam pružili usluge koje tražite, da bismo se pridržavali zakonskih obaveza ili da bismo zaštitili prava i bezbednost naše veb stranice i korisnika.

Preduzimamo razumne mere da zaštitimo vaše lične podatke od neovlašćenog pristupa, korišćenja ili otkrivanja. Međutim, nijedna sigurnosna mjera nije savršena i ne možemo garantovati sigurnost vaših ličnih podataka. Korišćenjem naše veb stranice, potvrđujete i slažete se sa našim prikupljanjem, upotrebom i deljenjem vaših ličnih podataka kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

S vremena na vreme možemo da ažuriramo ovu politiku privatnosti, pa vas molimo da povremeno proveravate da li postoje promene. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa našom politikom privatnosti ili ličnim podacima koje smo prikupili od vas, kontaktirajte nas na office@vinarija-raj.com.