Dostava

Vreme isporuke za porudžbine je između 2 i 5 dana. Isporuku pošiljki na teritoriji Srbije vrši kurirska služba Bex. Minimalna količina za porudžbinu je 1 kutija koja sadrži 6 buteljki. Troškovi dostave se određuju prema zvaničnom cenovniku Bex-a, a možete videti cene dostave na sledećem linku cenovnik-usluga. Svaka kutija ima težinu od 7,8kg.

U slučaju da kurir ne može pronaći primaoca na navedenoj adresi, ostaviće 'Izveštaj o prispeću pošiljke' u poštanskom sandučetu. Ako kurir ne ostavi izveštaj, pošiljka može biti lično preuzeta u roku od 5 dana uz priložen broj pošiljke. Nakon 5 dana, paket će biti vraćen pošiljaocu.

Uslovi reklamacije

Ukoliko niste zadovoljni našom uslugom ili proizvodom, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila najkasnije 4 sata nakon dostave. Reklamacije ćemo prihvatiti samo ako uz pisani opis dostavite i slike i/ili video snimak problema s kojima ste se susreli. Reklamirani proizvod mora biti slikan u stanju u kojem je zatečen i ne sme biti konzumiran. Zaposleni u kompaniji Vinarija raj, koji su zaduženi za reklamacije, će vam odgovoriti najkasnije 48 sati nakon prijema vašeg e-maila. Ukoliko utvrdimo da vaša reklamacija ima osnova, online prodavnica Vinarija raj će vam vratiti vrednost porudžbine.

Uslovi otkazivanja porudžbine

Ukoliko želite da otkažete svoju porudžbinu, molimo vas da nas kontaktirate najkasnije 48 sati pre planiranog datuma isporuke poručene robe. U suprotnom, smatraćemo da će porudžbina biti realizovana, a na dan planirane dostave bićete odgovorni za celokupan iznos porudžbine.

Za sve reklamacije i dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 069/110-9895 ili putem e-mail adrese: beka@vinarija-raj.com

Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava kupcu se vrši delimično ili u celosti, bez obzira na razlog vraćanja.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših usluga podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim uslovima korišćenja. Online prodavnica Vinarija Raj se obavezuje da će se pridržavati svih navedenih uslova, a svaka promena uslova postaje važeća tek nakon objavljivanja na ovoj stranici i slanja e-mail obaveštenja svim registrovanim korisnicima.